Häxhuset

Eller kanske ännu bättre sierskans stuga i skogen – det är där jag bor. Jag är en riktig naturhäxa som följer månens faser, årstidernas växlingar och hämtar min kunskap från naturen. Både växter för hälsa, med vitaminer, mineraler och antioxidanter, liksom de växter som behövs för rökelser och ritualer.

Fantasi, Fantasiskog, Skog, Träd

När mörker och dimma lägger sig över skogen, känns det som att leva i en fantasivärld och det är då jag gärna tar långa, meditativa promenader.

Är du stressad från jobb och hushåll, försök åtminstone en gång i veckan att ta en långpromenad i park eller skog. Låt tankarna flyga fritt och betrakta allt som händer på din väg. Löven som fladdrar förbi, fåglarna som samlas för att flyga söderut. Fastna inte med tankarna utan låt blicken dra vidare.

Stugor, Höst, Saga, Skog, By, Fantasi

På höstens morgnar är det annars en annorlunda sagovärld som öppnar sig, ett färgsprakande fyrverkeri av guld, grönt, orange, brunt och rött. Det känns som om till och med den slitna stugan får nytt liv! Allt är vackert. En naturhäxas dröm är att få utföra sina ritualer i skogen och här har jag alla möjligheter. Jag tänder mina eldar och läser mina spell i skogen.

På onsdag kvällarna, när jag sänder min änglahealing på distans, brukar det ske från ett litet skogstjärn i närheten, där jag också brukar tända en öppen eld. Ända tills snön blir för djup vintertid – då blir det levande ljus inomhus. Du glömmer väl inte, att min tid för att sända änglahealingen är ändrad till onsdagar 22.00 till ca 22.30.

Magi, Häxa, Medeltiden, Trolldom

Med ljus och kärlek från Laura, din sierska i skogen!