Kärlek och andra fina känslor

Kärleken till andra människor är bland det viktigaste vi har att ge och det bästa vi kan få från andra. Kärleken, inte bara till kärestan, utan familjen, vännerna och djuren. Inte att förglömma jobbarkompisarna och de på gymmet. Se alltid dina vänner, grannar och de du möter – låt dem veta att du observerar, accepterar och tycker om dem!

Kärlek, Ljus, Lågor, Menande, Varelse

Att uppenbara känslorna man har och inte glömma att visa dem är viktigt. Glöm heller inte leendet – ett hjärtligt leende kan ibland säga mer än ord, värmer den som får det och reflekteras oftast tillbaka med värme. Svårt att motstå någon som ler.

Att bli accepterad för den man är – det är lika viktigt för oss själva, som för de vi möter och umgås med. Vi vill bli omtyckta, älskade för den vi är, inte för någon vi måste låtsas vara. Människan bakom masken behöver kärleken och vänskapen.

Andlig, Ljus, Meditation, Andlighet

Tänd ofta ett ljus eller fler för frid, fred och kärlek. Det gör jag, inte bara när jag mediterar, utan lite då och då nu på höstkvällarna, bara för att känna mig lite bättre inombords. Det och en kopp varmt te ger välmående.

När du mediterar för kärlek, då passar det också bra med någon liten miniritual. Beroende på kärlek, skriver jag min önskan  på ett rosa till rött vackert papper och läser det tre gånger medan jag låter pappret brinna. Ofta är de tre ljusen, rosa, djupt rosa och mörkt röda = alla sorters kärlek!

Meditation, Kärlek, Fred, Zen, Lugna

Med rosa ljus och kärlek från Laura

När drömmarna är blå

October 6, 2022

Häxhuset

October 17, 2022