Fullmånens magiska makt i mörkret

Månens stora, lysande klot på en mörkt blå himmel har verkligen en magisk dragningskraft på de flesta av oss. En helt perfekt tid för spell och manifestationer nu vid det astrologiska årets sista fullmåne. Det är nu vi ska släppa all ballast – beteenden av och mot oss – som vi inte vill ha med när dagarna ljusnar.

Sista marshelgen ställer vi redan fram klockan 1 timme. Tänker alltid på “spring forward and fall back” för att komma ihåg. Men i dag är fortfarande vintertid – mörkertid och med den klara himlen och lysande månen känns det rätt med en eld och några manifestationer utomhus. Nästan som trolldom.

Har redan tänt en stor hög med tallved och tallbarr som står för healing, rening, beskydd och pengar, inte så dumt i dessa tider med ett ökat pengaflöde. Tallbarr står för ett starkt försvar och skickar dessutom alla former av fientlighet tillbaka till avsändaren. När det brinner ordentligt, kastar jag beskyddande rökelse på elden för att driva bort minsta form av negativitet. Den består av harts, basilika, lavendel, rosmarin, salvia och en handfull enbär. Har lovat att också lägga till rökelse för evig kärlek, så det blir även rökelse med lavendel, lagerblad, kanel, rosenblad, syren och rosmarin – blandat med ett par droppar sandelträolja. Då har jag täckt allas önskningar hoppas jag.

Med eldsken, månljus och kärlek från Laura

En sierskas spådom...

March 6, 2023

Kylan biter iskallt.

March 9, 2023