Kylan biter iskallt.

Det blev återigen en eld i min spåhörna utanför huset. Tidigt i morse minus 19, himlen klar så stjärnorna och snöns iskristallerna gnistrade ikapp. Vackert, mycket vackert, men  kylan bet i ansiktet trots skyddskräm. Utrustad med min kristallkula, ville jag iallafall ta vara på det fantastiska gryningsljuset för en  perfekt spådom. Måste bero på att jag föddes en vintermorgon 03.33, att “häxtimmen” ropar kom och jag dras ut mellan 03 – 04. Har alltid varit en morgontidig människa.

Påsen med mina favoritrunor var också med – det är de nästan alltid….. Jag har min spåhörna vid dammen i skogsbrynet, utrustad med ett kraftigt träbord av alträ för andlighet och kontakt med andra dimensioner, plus likadana stubbar att sitta på. Favoritplatsen är också för miniseanser, men i morse blev det runläggning. La en kristall mitt på bordet, en lila ametist, för att avlägsna negativa, illvilliga energier. Skakade på min påse med runor, hällde dem över kristallen och tog upp de fem som hamnat närmast kristallen för min läsning.

Eftersom det är torsdag, Jupiters dag och turdagen bad jag ärkeängeln Raziel, mysteriernas ängel, som känner till Universums dolda budskap om hjälp vid runläsningen. Andra torsdagsänglar är Sachiel, överflödets ängel och Metatron som står för rättvisa och healingkrafter. Lila sägs vara Raziels färg medan Sachiels och Metatrons är djupt blått. Runorna berättade om avslut på något jobbigt, men att starka krafter är på gång för positiva överraskningar. Allt vänder till bättre tider med livsglädje och framgång sa Wynja, glädjerunan – den sista jag drog. Så jag känner mig positiv inför en fin och givande vår.

Med ljus och kärlek från Laura

 

 

Det tredje ögat

March 16, 2023