En sierskas spådom…

Söndagen igår, det var dagen när snön återvände. Det kändes som om snödrottningen slängde ner sina största, vackraste snöflingor mot marken igen. Kommer att tänka på sagoopran Snödrottningen på Opran, där snödrottningen flyger förbi och strör isglitter, bygger på H,C. Andersens saga om vänskapen som segrar över ondskan. Söndagen försvann i spådomens tecken – försökte mig på en spådom om vädret, nu efter storm och ny snö.

Naturligtvis bad jag snöns- och isens ärkeängel Raquel, om skyddar mot dess negativa efekter om hjälp när jag la mina kort och “läste av” kristallkulan och frågade pendeln. Tyvärr är det ju vinter för jag lärde mig från farmor att spå väder genom molnens speglingar i vattnet och det är ju svårt nu i vintertid. Molnen visar också kommande väder rätt bra, men det är för förhållandevis kort tid, som när slöjmoln övergår i skiktmoln.

Vad jag fick fram, mest genom att fråga pendeln, blev en solig men kall mars månad med fortsatt snöblandat regn och tidvis hårda vindar. Kanske lite mer pålitligt än Bondepraktigan, men svårt eftersom vädret helt tydligt kommer att vara mycket växlande. Spådomen för livet i allmänhet verkar bättre på alla fronter. Kärlek, ekonomi, jobb, tryghet och vänskap visar på positiva förändringar. Så ta chansen till förbättringar nu när stjärnor och planeter nu verkar vara på rätt ställen.

Med ljus och kärlek från Laura

 

.

 

 

 

 

 

 

När drömmen blir sann

March 1, 2023