Underbara höst….

Livet hos Liv, det vill säga mig, börjar lugna ner sig. Årets odlingssäsong går mot sitt slut och höstens vackra färger breder ut sig. Det blir långa skogspromenader för att plocka svamp och bär. Även höstlöv, kottar, kvistar, mossa och grenar. Jag samlar massor, för att tillverka lyckokransar att hänga på dörren och kransar för julbordet. Det blir örtpåsar med torkade örter för kärlek, relationer, framgång, pengar och karriär,

Över huvud taget så älskar jag hösten. Eldar, levande ljus, doftande torkade buketter och oljor, magiska ljus med örter, blommor och kryddor.

View Post

Torkade buketter, kransar och lyckopåsar, vars utvalda örter ska ge magisk hjälp för kärlek, pengar, framgång, relationer, hälsa och mycket annat. I en liten säck för kärlek hittar du till exempel torkad lavendel, kärleksört och ros. För mer passion brukar jag lägga till kanel, kardemumma eller ingefära. För en ”passionerad explosion” blir det alla tre plus cayennepeppar.

För pengar blir det för det mesta enbär för lycka och förmögenhet, ingefära för framgång och maskros för karisma och succé. Eller så tar jag basilika för pengar och kärlek, tall för förmögenhet och rönn för lycka och förmögenhet. Du ska alltid blanda dina lyckopåsar med minst 3 örter, tar du fler så ska antalet vara ojämnt.

VIKTIGT! Tänk på att en och rönn inte tål varandra, så använd dom inte samtidigt. De ska helst inte ens vara i samma rum, för att inte upphäva varandras verkan.

Det kommer så många tankar, om vad jag vill skriva om den underbara, färgsprakande hösten. Jag spar en del och återkommer i nästa blogginlägg. Då vill också berätta mer om mig och mitt mitt mediala arbete,

Tills dess………

Härliga Hösthälsningar från Liv

Skogens mysterier......

September 10, 2020

Sierskans dag...

September 13, 2020