Tarot online

Tarotkorten och jag har blivit oskiljaktiga med åren. När jag jobbar online, använder jag dem vid nästan varje samtal. Det började faktiskt när jag växte upp. Såg alltid min mor och äldre släktingar lägga sina kort för att få svar på livets frågor. Naturligtvis dröjde det inte länge förrän jag själv ville börja. Först blev det med vanliga spelkort, senare med Tarot. När du ringer blir det efter mitt råd eller din önskan, vanliga Tarotkort eller Ängla-Tarot. Även om du inte tror så rätt på spådom, kan det vara en bra möjlighet att få igång sin egen intuition när korten dras. Energierna genom korten brukar kunna vara starka vägvisare, som kanske till och med kickar igång ditt undermedvetna och vid samtal online verkar energierna förstärkas av korten.

Pengar, förmögenhet, tur i spel osv. Frågor om det kommer varje dag… Nästan så ofta som frågan om kärlek om jag räknar med jobb i pengar. Känns inte helt rätt – jobbet är ju för många så mycket mer än pengarna. Intresse, omtanke, livsstil osv – men, så är jobbet förstås pengar att leva för och kunna betala sina kostnader. Kärlek betyder oftast “Den rätte”, den frågan har dessutom förändrats lite nu under coronatiden. Utan resor, gym och andra möjligheter att lära känna “någon” har mer frågor om dating-saiter kommit upp. Vad säger korten – är det något för mig? Är han/hon ärlig? Var dig själv är nog det viktigaste svaret. Då kommer för det mesta ärlighet tillbaka.

Ett av de viktigaste korten, i mitt tycke, är nr.9 i bägare. Jag brukar säga “tyck om dig själv” kortet. Behandla dig själv som din allra bästa vän. Pyssla om dig och gör saker du mår bra av. Vem kan motstå en person som lyser av självförtroende och lycka. När du mår så där riktigt, riktigt bra verkar allt annat gå av sig självt och lyckan ler mot dig. Först när du själv mår bra kan du hjälpa andra, så det är ingen egoism att sätta sig själv och sitt mående först.

Solen, detta söndagens underbara kort, nr 19 ur den stora Arkanan, som för med sig så mycket tur och glädje, det borde vara dagens kort idag. Det tyder på att du lyckas på ett sätt du aldrig kunnat drömma om. Att du tänker positivt är viktigt för att allt ska lyckas. Du är på rätt väg för fantastiska förändringar i ditt liv och sätter fokus på det som är viktigt. Solen är ett av de starkaste korten för kärlek, lycka och trygghet.

Ärkeängeln för detta kort är Uriel, naturens egen ängel för både visdom och visioner. När du ser en skymt av rubinrött och guld kan det vara ett tecken från honom. Han ser in i det eviga livet och genom honom blir vi mer harmoniska i våra liv. Kortet visar på stora möjligheter till att allt blir så bra som du önskar. Man kan nästan säga att Solen bringar så mycket lycka som du orkar ta emot. Kanske det mest positiva kortet.

Med ljus och kärlek från Laura

Shamanens hälsning

January 4, 2022

Drömmarnas bok....

January 12, 2022