När korten är lagda…

Det känns ibland lite som “alea iacta est”, tärningen är kastad, när man lagt sista kortet vid en viktig läggning. Det är nu vi får veta vad framtiden har för planer, om det är raka vägen fram eller om vi har sidospår. Man har renat korten med både “åskvatten” och rökelse, så inga främmande energier kan förvilla – tiden är perfekt – det är gryning, lite före 04 – häxtimmen är i full gång. På skrivbordet, som står längs med fönstret finns min gamla kristallkula inrullad i en svart sidenduk. När duken ramlade ner fylldes den långsamt med lila rök, så korten verkar bli goda.

Första kortet i dragningen blev 3 i mynt, något jag inte väntat i denna läggning faktiskt. Ett jordtecken som tyder på något bra som kommer upp, förnyelse är på väg – gemenskap som betyder glädje. Får upp samma intressen och förtroende. Balans.

Andra kortet blir nr. 11 ur den stora Arkanan – ärkeängeln Ariel för rättvisa och styrka. En jordens ärkeängel. Färgen är rosa-lila, hon kanske visade sig i kristallkula, hm. Hon är en naturens ängel som hjälper djuren med healing. En stor hundvän som säger att du ska se utmaningar som möjligheter. Använd din kunskap och din andlighet. Ha tålamod och tro på dig själv.

Det sista kortet är, vågar knappt skriva det, nr. 9 i bägare. får man upp samma kort varje gång man gör en läggning för en person, blir det nästan “pinsamt”men kortet kräver uppmärksamhet.

Kortet säger, tänk på dig själv! Tyck om dig och se ditt värde. Ha självförtroende och älska dig själv. Le medvetet för dig själv och säg att du är fantastisk! TILL SLUT TROR DU PÅ DET. ÄLSKA TILL OCH MED DINA SMÅ FEL!

När jag läst de kort jag dragit, brukar jag blanda om återstående kort och sen kasta ut på bordet med baksidan uppåt……. Så drar jag ett sista kort för att “binda ihop”- det var farmor som alltid gjorde så.

Den här gången blev det Ärkeängeln Haniel, mångudinnan, kort 18 månen. Hon är känslornas härskarinna, en symbol för vårt förflutna och vår framtid. Låter dig använda intuitionen och andligheten för att komma i kontakt med ditt undermedvetna. Haniel är också en drömmarnas gudinna, be henne om hjälp att tyda dina drömmar.

Hon nämns ibland i sammanhang med gudinnan Artemis, jaktgudinnan, som älskar naturen och mest av allt sina hundar. Som ett exempel när jag lägger till energier jag fått vid läggningen….. min kund står inför en nystart och får nu lära sig utnyttja sina andliga färdigheter. Det väntar ett stabilt vänskapsförhållande, som byggs upp till kärlek. Ser en man med hund och kärlek till naturen. Intresset för hundar kommer att vara en förbindande länk. Kanske en kurs eller förening just med hundar, för hundar.

Med ljus och kärlek från Laura

Stjärnhimlen nu

August 3, 2022

Lite mer om Merkurius

August 10, 2022