Fråga Pendeln

Jag frågar pendeln rätt ofta faktiskt, har skrivit om det ett par gånger, att jag använder den när du som ringer har en enda fråga du vill ha svar på. Det är ändå inte så att svaret kommer “hux flux”, utan jag behöver lite tid att känna in situationen. Kanske ställa ett par frågor för att få över nödvändiga energier. Det är inte bara att trycka på knappen när man jobbar medialt och med spådom. Är mer förtjust i ordet förutsägelser, något som kräver intuition, energier, känsla och en viss del information. Ju mer jag får in, desto säkrare är förutsägelsen från pendeln.

Nyckel till magi sägs vara tillit, tro, fantasi, känsla och även klarheten i det du önskar. Att du målar en bild inombords av din önskan, som om drömmen redan vore verklighet. Lita på universums krafter och ha förtroende. Släpp negativa tankar och grubblande.

Pendling har i gammal folktro använts till spådom, att hitta saker och just detta att få ett ja eller nej på sin fråga. Då skulle man hänga sin förlovnings- eller vigselring i ett rött sidenband och använda det som pendel för att få svar på olika frågor om kärleken och äktenskapet. Det finns nu för tiden olika vackra pendlar att köpa. De flesta använder kristaller passande till frågan som ställs, hängande i en kedja. En kristall för kärlek, en för pengar och så vidare. Så gör jag gärna. Men det sägs att man egentligen kan använda vad man vill som hänge i en kedja. Man ska hålla kedjan så pendeln har ca 20 – 25 cm svängrum.

Själv håller jag alltid pendeln i vänsterhanden, som styrs av den intuitiva högra hjärnhalvan. Det är ju vårt intuitiva undermedvetna, som genom våra drömmar, styr det som vi själva inte är riktigt medvetna om. Genom att träna med pendeln kan vi få svar på många ovissa frågor. När jag börjar med pendeln ber jag den att visa svaret ja. Sedan att den visar svaret nej, Egentligen för att jag använder olika pendlar för olika frågor. Normalt brukar medsols vara ja och motsols nej men hos mig stämmer det inte alltid. Kanske också att min energi är olika, olika dagar.

Ibland händer det att pendeln inte ger något klart utslag och då brukar jag ta stöd av tarotkorten. Efter en trekortsläggning, eller ibland, efter att bara ha dragit ett kort, ställer jag frågan på nytt. Då brukar pendeln vanligtvis ge ett utslag. Det sägs att man ska rengöra en pendel i saltvatten innan man använder den första gången. Jag gör det mellan varje användning för att få bort alla energier från föregående användning. Dessutom har jag alltid renande rökelse på skrivbordet när jag är online.

Idag på lördag som är Saturnus dag, reningsdagen, har jag lite extra rökelse i arbete, för att motverka negativa energier och trolldom. Just idag när vi också har fullmåne byter jag dessutom torkade örter i mina amuletter. Det finns vissa som jag också gärna använder som pendel. Jag frågade i morse pendeln om hösten blir bra? Svaret blev ja. Det litar jag på.

Ljus och massor av kärlek från din sierska LAURA

Vind och vatten...

July 18, 2021

Örtmåne,

July 27, 2021