Spådom och vägledning

De levande ljusen brinner alltid hos mig vid spådom, vägledning, ritualer, meditation och till och med när jag utövar yoga. Likaså doftar rökelsen av dofter som passar till sinnesstämning och mål. Andligheten, och inte bara den, mår bra av positiv påverkan på balans och harmoni. Ljusmagi ger oss helt enkelt positiva känslor, som glädje och bra energier.

När jag blandar mina Tarotkort lyser ljusen för det mesta lila, men även vita och bivaxljus. Lila för att tillkalla ärkeängeln Raziel förstås, han som vet alla hemligheter. De vita ljusen och de av bivax har jag alltid några brinnande, eftersom de ger stöd vid alla våra  frågor.

Skulle jag dra ett änglakort ur Tarotkortleken tänder jag också ett kort i just den ärkeängelns färg, vars kort jag drar. Skulle jag exempelvis få upp kort nr. 21 Världen med ärkeängeln Mikael, tänder jag ett blått ljus för väl utfört arbete. När det gäller spådom eller medial vägledning, försöker jag alltid förstärka möjligheterna att få bra svar. Därför använder jag de flesta möjliga hjälpmedel. Även kristaller är något som alltid ligger på mitt bord.

Med kärlek och ljus!

 

Drömmar i natten

April 10, 2024