Mirakel i den nya vardagen!

Nyårsdagen är här. Nu är tiden inne, att börja fullfölja alla löften vi gav vid tolvslaget! Mina löften kommer alltid direkt efter “Nyårsklockan”, Alfred Tennysons dikt, som jag lyssnat på så länge jag minns tillbaka och vart jag än befunnit mig på jordklotet. “Ring in det nya och  ring ut det gamla…… Ring lögnens makt från världens gränser ut ….” Känns varje år lika högtidligt.

Under nyårsaftonskvällen, fram till tolvslaget har det varit önskningar, böner och   manifestationer inför det nya året. Jo då, en massa löften också. Men efter “Ring klocka, ring” är det hög tid för förberedda ritualer. Den stora elden hade fått riktig fart, nästan ett mirakel trots ett envist regn.Högst upp på min lista stod en önskan att bli av med störande, negativa energier som bitit sig fast, belastar och gör sig påminda lite då och då. De borde vara borta, men vägrar släppa helt. Sååå, hela min kraft behövs. Den här gången har jag också en väldigt speciell örtblandning där både gråbo och myskgräs ingår tillsammans med salvia och enbär. För andlighet, skydd och för att med kraft få bort dåliga energier. Jag har dem i ett varsitt rött kuvert, som kommer att brinna i elden, medan jag upprepar min besvärjelse tre gånger. Röda kuvert eftersom den röda färgen är bra att använda om något verkar svårt.

En av mina “häxiga”gäster rådde mig, att absolut upprepa just den här ritualen vid fullmånen den 7 januari och sedan vid varje fullmåne året ut. Även om det skulle verka som om de negativa energierna försvunnit. I år 2023 är första och sista fullmånen i Kräftans tecken och då får besvärjelsen ett komplett avslut. Även om det onda tycks vara borta tidigare. Då är säcken hopbunden sa “häxkollegan”.  Skadar gör det inte, sa jag.

Med ljus och kärlek från Laura

 

 

Spådom i december 2022

December 24, 2022

Livsgnistan ger oss hopp.

January 4, 2023