Min kvast är klar!

Beredd att resa står kvasten symboliskt färdig i ett hörn. Har fingjort kvasten jag brukar sopa ut huset med, så nu doftar den torkade örter och lavendel – har bundit fast lite enbärsris som skydd mot dåliga energier också! Hela huset är putsat och inför fullmånen är allt jag inte behöver redan bortplockat. För att få en fin helg blir det slutligen alltid lite extra Feng Shui städning för ordning och reda på sen fredag em. Skulle väl egentligen göras på tidig lördagmorgon. Lördag kommer ju från fornsvenska ordet löga = bada, rengöra. Men jag tillhör de som vill ha allt färdigt i god tid.

Även utomhus är platsen för kittel och rökelse iordninggjord och testad. Visste du förresen att ju starkare din tro på magin är, desto mer kraft du lägger på den, desto bättre fungerar den och det är samtidigt avslappnande och trevligt. Jag brukar inte rabbla några spell jag inte förstår,  utan säga min önskan med egna ord. Samtidigt föreställer jag mig naturligtvis, att det redan är som jag önskar, för att ännu mer förstärka kraften på det jag vill.

Brukar alltid efter det jag avslutat mina magiska ritualer skriva min önskan med ett ord på ett lagerblad och bränna detta i elden eller i ljuslågan för att ännu en gång förstärka. Fortsätt alltid din ritual under 3 fullmånar – har din önskan inte blivit uppfylld efter tre gånger, gör uppehåll en månad och fortsätt sedan ytterligare 3 fullmånar. Ibland kan dröjsmålet vara till för, att man får möjligheten att tänka efter.

Med spådom, ljus och kärlek