Kristaller och levande ljus

På bordet ligger kristaller i olika färger och i bakgrunden brinner levande ljus. Tarotkortleken är renad och blandad och rökelsen avger en angenäm doft eftersom jag bränner små smulade, torkade rosenknoppar tillsammans med timjan och torkade rönnbär. Allt för att utnyttja tisdagens möjligheter att övervinna det som knappt verkar möjligt! Dina drömmars hemligheter.

En eldens dag som styrs av den kämpande planeten Mars och eldens gudinna Samael, den renande eldens ängel som löser det mesta och Uriel, också en eldens ärkeängel, som till och med smälter vinterns snö med scharlakansröda flammor. Han värmer dig och beskyddar mot elaka energier. Som vanligt är tisdagens brinnande ljus röda för seger och kraft!

Kristallerna på bordet runt ljusen och korten är allt mellan djuprosa och mörkt rött. Alla sådana som hjälper oss med självförtroende, mod, beslutsamhet, styrka och positiv förändring. Kristaller som stöder vår kamp mot orättvisa och omöjliga odds. Rött är kopplat till rotchakrat som står för våra fem sinnen och överlevnadsinstinkt. Energin hämtas från jorden. Ta röda kristaller som du tycker om – själv brukar jag använda röd jaspis,  oxöga, eldopal och röd agat. Granat för beskydd av hemmet fattas aldrig!

Med ljus och kärlek!

Med stormens kraft

February 2, 2024