I Harens tecken år 2023

Har pratats så mycket om det kinesiska horoskopet de senaste dagarna. Många är ni som frågar. Detta harens eller kaninens år från 22 januari 2023 till 9 februari 2024 borde bli ett vänlighetens år. “Kaninerna” sägs vara positiva,  ha gott självförtroende och en inre styrka. De övervinner det negativa och problem som uppstår med lätthet. Färgen sägs vara andlighetens lila och blått för tålamod. Året tycks bli lyckosamt utan alltför många toppar och dalar.

Vi får hopas att kaninens lugna energi lägger sig som en skön filt över världen och ger både frid och fred. Symboler för livslängd och lycka ska de vara och det låter hoppfullt för det kommande året. Kaninen står inte bara för vänlighet, utan detta blir också ett skönhetens år. Det är nu vi ska ta fram våra bästa och vackraste sidor. En kanin är vacker, väluppfostrad, stilig och även känslig. Vill inte såra någon. Bjuder gärna hem sina gäster och är en fantastisk diplomat. Kaninens år lovar också en babyboom, barnkära som de är.

Själv plockar jag upp detta med skönhetens och lyckans år. Det kommer att bli många ritualer på skönhetens altare. Magiska manifestationer för lycka i det lilla. Det behöver inte vara så omvälvande saker för att vi ska må bra. Slutar med att tända ett vackert lila ljus för hopp och lyckokänslor!

Med ljus och kärlek från Laura

Vi tänder ljus.....

January 19, 2023

Ken är eldens runa

January 25, 2023