I en sierskas skuggbok

Det är i skuggboken jag samlar mina tankar. Där som jag skriver om magi, spell och ritualer. Både dagbok och anteckningsbok samtidigt, där jag sedan hittar tillbaka till mina spell och manifestationer. Gammaldags magi blandas med nya ritualer, hur jag gjort min “häxstav” eller öppnar en cirkel för ceremonier. Vilka kristaller och örter jag änvänder och för vad. Dessutom har jag gamla skuggböcker från far- och morföräldrar där jag hämtat mycket intressant. Det känns magiskt att läsa deras anteckningar – det blir både samisk och värmländsk tradition som flyter samman hos mig.

Hos mig blandas det med erfarenheter från andra länder, där jag levt – studerat, arbetat, varit gift och hunnit bli “expert” på relationer, hehe. Sägs ju att man lär sig mycket och blir klok av egna misstag. Så var inte ledsen om något går på tok, se det som en värdefull lärdom på livets väg. Nästa gång vet du bättre. Var säker på dig själv och lyssna på intuitionen. Börja inte tvivla och älta saker fram och tillbaka.

Universum hjälper dom som hjälper sig själva – allt vi tänker kan bli verklighet så vi ska tänka positivt. Tvivla inte. Det är övertygelsen som gör att din önskan blir uppfylld, inte förhoppningen. Tankens inflytande på kropp och själ är större än vi tror. Grubbla inte på hur, varför eller därför – föreställ dig att allt blir bra, då blir det så.

Med mycket kärlek och ljus från Laura