Gamla texter om trolldom

Sitter och läser gamla uppskrifter från min farmor. Har gjort det riktigt mysigt med levande ljus, för att komma i rätt stämning för andlighet och trolldom. Känslan och de energier vi avger är mer betydelsefulla än vi tror, går vi omkring och ältar och tänker negativt, då är det de tankarna vi får tillbaka från Universum. Nästan som ett eko, så akta på dina tankar – de är energierna du sänder ut och det blir som ett samtal med Universum. Försök i möjligaste mån att undvika negativa ord.

Vad har nu detta med trolldom att gör frågar du. Jo, trolldom har att göra med att låta tankens kraft manipulera det som sker i vår önskans riktning. Det du tänker blir sanning. Tänker du “det klarar jag aldrig”, då blir det så, men tänker du “klart att jag klarar det där”, var så säker att det går bra. I min farmors gamla “book of shadows” hittar jag många exempel på detta.

Idag har vi torsdag, dagen med turplaneten Jupiter som styr och guden Tor som gett namnet. Inte bara en åskgud, som dundrar fram med sin hammare, utan också en trolldomens och spådomens gud. Fredagens färger är blått som främjar kommunikation och även lila, ärkeängeln Raziels färg. Mystikens ängel, som känner till alla änglars hemligheter. Jag brukar alltid be till Raziel om hjälp vid besvärjelser, samtidigt som jag tänder 3 lila ljus. Ett tips ur min farmors gamla bok. Tänk på att aldrig ge ängeln instruktioner hur du vill ha det, säg bara “hjälp mig”. ängeln vet vad du behöver.

Med ljus och kärlek från Laura

Eld ute, eld inne

December 20, 2022

Spådom i december 2022

December 24, 2022