Dit vindarna vänder …

När vindarna vänder, kan det vara tid för lite vägledning. Kanske en kortläggning med tarotkort? Kanske en mer utförlig runläggning? Möjligheterna är många att få hjälp att ordna sina tankar. Ibland är det inte svaret vi behöver, utan hjälp att hitta vägen. Få upp ögonen för vilken väg vi ska välja.

Svaret har vi för det mesta inom oss, men kan förlora “tråden” om vi börjar älta fram och tillbaka. Då kan spådom eller medial rådgivning få oss att hitta tillbaka till att höra vår egen själs viskningar. Den mycket omskrivna intuitionen. Känslan vi få får direkt när något sker. Kanske ska vi inte följa strömmen utan välja egna, nya vägar.

Växlar vindarna till storm kan det vara ännu mer nödvändigt att få en knuff i rätt riktning. Livet är obeständigt ibland och det händer saker vi inte alls räknat med. Själv brukar jag försöka med magi för att ändra vinden i min riktning. Försöker alltid först med attraktionslagen och positivt tänkande. Övertygelse kan försätta berg sägs det. Sedan blir det någon form av magi, ljusmagi för det mesta. Magi är ju en energihandling vi utför för att påverka energier i positiv riktning. Om vi nu kallar det Magi, Chi eller Prana är det viktigt att verkligen tro på det vi gör.

Med magisk tur, lycka och kärlek!

 

En sierskas söndag

July 16, 2023