Dagarna runt fullmånen

I förrgår hade vi en fullmåne i Stenbockens tecken, något som betyder ordning och reda. Inga överdrifter och inga “krusiduller” men som under den här fullmåneperioden betyder löften om ny kraft och ny framgång. Mod att lösa problem och för att ta tag i nya lovande projekt eller erbjudanden. Stenbocken är ju ett jordtecken, så allt är redo för stabilitet och säkra framtidsutsikter.

Just under fullmånen är intuitionen stark och våra energier tydliga. En bra tid för både spådom och ritualer. Pratade med en god vän som alltid brukar ta med det som ska bort i ritualer kort före fullmånen. Han menar att just timmarna före fullmånen är den tid som är bäst för att bli av med oönskat. Att skriva ner det oönskade på ett rött papper och sedan läsa upp vad som ska försvinna, innan man matar lågorna från ett svart ljus med den röda lappen. Vifta alltid bort röken med mjuk hand när det gäller något du inte vill ha kvar och framför allt, tänk inte mer på det. Lågan renar.  Om du tänker på det du vill ha bort lockar du det att stanna. Det är det svåraste – att helt släppa det obehagliga.

Nu är det bäst tid att bekräfta allt det positiva som ska föra oss framåt. I spell, manifestationer och ritualer under de följande par dagarna när fullmånen fortfaranda har sin fulla kraft. Du kan också ta viktiga beslut medan du upprepar ett mantra samtidigt som du tänder vita eller bivaxljus. Nu ska du vifta röken mot dig när du släcker ljusets positiva låga. Tänk gärna vidare på det positiva som väntar. Övertygelsens makt är stark. Tro på dig själv!

Hälsar din Sierska med ljus och kärlek