Änglarnas hjälp

Någon sa att tron på änglar är de vuxnas “snuttefilt” och visst kan det kännas skönt, att ha en egen skyddsängel att be till när tiderna är tuffa. Att känna, att det finns någon som håller en skyddande hand över en. Vi kan ha det svårt hemmavid, någon kan vara sjuk eller så händer något ute i världen som får tårarna att trilla. Hjärtat gör ont till bristningsgränsen-

Kanske vill vi inte belasta familj och vänner med våra tankar – tvärsom måste vi ge hoppfulla svar åtminstone på barnens frågor. Då kan det kännas tryggt att veta, att vi alla har minst en skyddsängel, eller vid behov flera. Änglar som alltid finns vid vår sida beredda att hjälpa oss,

Du kan välja att be till en ärkeängel eftersom de alla har sina speciella områden att ta hand om. Ärkeängeln Mikael, den som sägs vara närmast Gud ger dig skydd och säkerhet när du är orolig, Haniel som också är mångudinna, är en healingens ängel som hjälper dig med det du behöver mest. Healing är också uppgiften för Rafael, som också verkar för samförstånd mellan länder, läker kränkta och sjuka och är dessutom konstens ärkeängel. Eller kanske kärlekens ärkeängel Gabriel, som ger oss framtidshopp.

Ibland är det jordänglar, sådana som moder Theresa var en gång, som vi behöver mest. Eller så “vet” vi att gammelfarfar alltid finns vid vår sida. Själv ber jag ofta om ärkeänglars hjälp, men jag vet också att gammelfarfar Björn alltid finns hos mig när jag behöver honom. Min mor dyker alltid upp när åskan går – på något vis har det blivit så – och min far kan fortfarande lysa upp himlen när det regnar. Väl minnen från det undermedvetna som dyker upp.

Tänk också på att änglarna aldrig är upptagna, utan de kan alltid hjälpa dig. De kan vara på många platser hos många individer samtidigt. Så be din ängel om hjälp när du behöver det. Det är därför jag varje fredag sänder änglahealing på distans till de som önskat. Ärkeänglarna hjälper med det du behöver just då, de vet själva vad. Säg gärna till när du ringer, så tar jag med dig på fredagens änglahealing [19.00 – 19.30], samma tid varje fredag.

Med ljus och änglars kärlek från din sierska Laura

Tarotkortet Stjärnan

March 8, 2022